Iznajmljivanje samobalansirajućih skutera – Rent a scooter

Nudimo Vam jedinstvenu uslugu na našem trzistu!

Ukoliko ste neodlučni koji je model najadekvatniji za Vaše potrebe, u mogućnosti ste da iznajmite bilo koji model HX Giroscooter-a iz naše ponude. Prilikom iznajmljivanja ostavljate depozit u iznosu maloprodajne cijene iznajmljenog skutera. Rok za vraćanje HX giroskutera je 24h od trenutka preuzimanja. HX giroscooter dobijate u setu sa punjačem i uputstvo za upotrebu.

Ukoliko se nakon jednog dana odlučite za kupovinu istog modela ( i naravno giroscooter vratite bez oštećenja), usluga iznajmljivanja je potpuno BESPLATNA. Ukoliko želite da probate drugi model, u mogućnosti ste da vratite jedan, a uzmete drugi model na sledećih 24 sata. Ako se nakon i više broja proba različitih modela skutera odlučite za kupovinu bilo kog modela – svi dani iznajmljivanja su potpuno BESPLATNI.
Ukoliko se ne odlučite za kupovinu bilo kog modela, biće Vam vraćen novac dat za depozit umanjen za iznos broja dana iznajmljivanja, pomnožen sa cijenom dnevnog iznajmljivanja. Ukoliko se tokom rentiranja smartscooter-a naprave eventualna oštećenja, ona će biti naplaćena iz položenog depozita po cjenovniku rezervnih djelova. Cijena usluge zamjene dijela (servisne usluge) su besplatne.

Cijena za rentu smartscootera  za jedan dana iznajmljivanja ukoliko se ne odlučite za kupovinu je 40 €
Ukoliko želite samo da iznajmite smartscooter i da uživate u vožnji i ne planirate kupovinu, nudimo Vam mogućnost rentiranja smartscooter-a po sledećim uslovima:

  • 2 sata rentiranja 20 €
  • 3 sata rentiranja 25 €
  • 4 sata rentiranja 30 €
  • 5 sati rentiranja 35 €
  • 6 sati rentiranja 40 €

Prilikom iznajmljivanja skutera, potrebno je priložiti minimum jedan važeći dokument sa fotografijom lica koji potpisuje Ugovor o rentiranju HX smartscooter-a.
Prilikom iznajmljivanja ostavljate depozit u iznosu maloprodajne cijene iznajmljenog skutera. Pri vraćanju rentiranog smartscootera, vraća Vam se novac dat za depozit umanjen za iznos broja časova/dana iznajmljivanja. Ukoliko se tokom rentiranja smartscooter-a naprave eventualna oštećenja, ona će biti naplaćena iz položenog depozita po cjenovniku rezervnih djelova.