Kako se opredijeliti za original

Politika “HX” firme ne omogućava korištenje i prodaju njihovih hoverbord-a (samobalansirajučih skutera) ni pod kojom drugom markom ni brendovima. Tako Vam se može desiti da ugledate neki hoverbord (samobalansirajući skuter) koji je po spoljašnjem izgledu veoma sličan skuterima HX, ali bez logotipa HX ili pak sa ispisom neke druge marke i logotipa.
Tada trebate biti sigurni da to nije original HX hoverboard, već neka kopija.

Nažalost, nedavno je došlo do velikog rasta proizvodnje krivotvorenih skutera koje karakteriše veoma loš kvalitet.

Na crnogorskom tržištu, kako bi se održao ugled HX brenda, naša kompanija je odlučila da snabdijeva samobalansirajuće skutere koji su lako prepoznatljivi po logotipu “HX” na točkovima, gaznim platformama i na spoljnjem oklopu, kao i na svim unutrašnjim komponentama.

Kupovinom samobalansirajućeg skutera HX sa logom koji je registrovani zaštitni znak brenda HX, budite sigurni da ste zaštićeni od krivotvorenja.

Glavni spoljašnji znak falsifikata su točkovi sa oblikom felgi koji su drugačiji osim onih predviđenih!

Svakom modelu odgovara samo jedan tip točkova, posebno prilagođen za svaki model!

Ako ste u nedoumici asortimanu giroskutera bez logo “HX” sa logom ili drugih kompanija, budite sigurni da obratite pažnju na sljedeće obavezne naljepnice originalnih proizvoda.

Tražite od prodavca da vam pokažem “punjač” samobalansirajućeg skutera, kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda u ponudi.
Pod punom moralnom i pravnom odgovornošću izjavljujemo da su HX samobalansirajući skuteri koji se prodaju preko web shop-a www.hxmontenegro.com i kod ovlaštenih dilera preduzeća “Tempo Trade” d.o.o. u potpunosti vjerodostojni i originalni.
Preduzeće “Tempo Trade”d.o.o. je zakonski vlasnik “hxmontenegro” web shop-a i oficijalni zastupnik i serviser HX brenda za Crnu Goru.