Opširnije o HX Brendu

Kompanija HX je lider u branši proizvodnje samobalansirajućih skutera, kod nas popularnije nazvanih “hoverbord” i ističe se po kvalitetu i inovacijama u svijetu, jer svoje mjesto na tržištu gradi na razvoju i primjeni najnovih tehnologija. HX firma se bavi ISKLJUČIVO proizvodnjom hoverbord-a (samobalansirajućih skutera) i njihov brend je zakonom zaštićen kao original. Sve tehnološke inovacije koje primjenjuje HX brend su takođe zaštićene i patentirane!
Modeli HX su dostupni u Crnoj Gori u svim veličinama točkova: 6.5”, 8” i 10”. Takođe, svaka veličina je dostupna u varijanti “I” koju karakteriše mogućnost kontrole pojedinih funkcija skutera preko mobilnog telefona ili tableta. Samo HX modeli posjeduju po DVA zvučnika snage po 4W i predstavljaju JEDINE modele na tržištu sa stereo sistemom.
Kompanija HX je patentirala novu, unaprijeđenu „MAŠNA“ geometriju kućišta u saradnji sa dizajnerskim timom iz Njemačke. Za razliku od drugih proizvođača koji distribuiraju na našem tržištu, a koji u pomenuto kućište ugrađuju standardne komponente kineskih proizvođača, kompanija HX je razvila ukupno 12 unapređenja u odnosu na standardne modele i ugrađuju ISKLJUČIVO ORIGINALNE LG i SAMSUNG baterije, tako da su jedni od veoma rijetkih proizvođača koji za sve proizvode posjeduju najvažniji bezbjednosni sertifikat UL 2722.

OPREZ! Ukoliko neki uvoznik samobalansirajućih skutera distribuira skutere koji ne posjeduju pomenuti najvažniji bezbjednosni sertifikat UL2722, postoji velika mogućnost i bojazan od pregrijavanja baterije tokom punjenja, koja može da izazove eksploziju i još dalekosežnije neželjene posljedice!

Osnovne karakteristike HX hoverbard-a (samobalansirajućih skutera) su:

  • Battery box – zaštitno kućište za bateriju
  • App funkcija – mogućnost kontrole funkcija preko mobilnog telefona, zaključavanje šifrom, monitoring preostale baterije, limitiranje maksimalne brzine, kontrola intenziteta ubrzanja i skretanja, praćenje trenutne brzine, pređeni put…
  • Dopunjavanje baterije prilikom kočenja i vožnje nizbrdo (tehnologija koju koriste Tesla automobili) koja štedi i do 70% potrošnje baterije
  • Magnezijumski ram koji trpi veće opterećenje – do 150kg
  • Kućište od veoma izdržljive plastike, otpornija na ogrebotine u odnosu na sve standardne modele na tržištu…

Model HX X3 6.5 inch je jedini model na svijetu koji se može stransportovati čak i avionom! Karakteriše ga patentirani „MAŠNA“ dizajn i original Samsung baterije sa sertifikatom UL2722, a koje su mobilne, tako da je ovo jedini model na svijetu koji se može transportovati čak i AVIONOM.